Forside  
Nyheder  
Øl udvalg  
SMS service  
Forhandlere  
Kontakt os  
 
DET LILLE BRYGGERI
Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse med vores øl. Derfor gør vi meget ud af at vælge de bedste råvarer, give øllet de bedste forudsætninger under processen, for efterfølgende at kunne give dig den optimale nydelse.

Vi ønsker at fremstille det bedste øl, derfor er det vigtigt at have en tæt dialog med dig, der drikker øllet fra Det Lille Bryggeri.
 
     
 
04/06/2010   Export til Finland
Så nået øllet fra Det Lille Bryggeri også til Finland.
 
     
 
     
 
02/04/2010   4 nye øl
Hele 4 nye øl er til salg i butikken Roskilde Øl, Skolevej 31, 4130 Viby Sj. Der er tale om 4 unikke og specielle øl, som alle er brygget i meget begrænset mængde.
Barley Whisky Wine,
Smoke Imperial Stout,
Humlemord-Passion of Hops,
Røgøl.
God Fornøjelse
 
     
 
     
 
19/03/2010   Export til Sverige
Så er det blevet Svenskernes tur til at nyde vores gode øl.
Deres hjemmeeside er: www.destillerat.se
 
     
 
     
 
28/02/2010   Eksperimentdag i bryggeriet
Så bliver der eksperimenteret i bryggeriet idag. Der brygges 2 forskellige øl. En røget chiliøl samt en Hindbærøl bl.a. gæret med Brettanomyces bruxellensis gær. 2 spændende forsøg som jeg længe har set frem til at brygge. Nu håber jeg det bliver godt så øllene bliver offentlige tilgængelige.
 
     
 
     
 
21/02/2010   Guld til Columbus Ale, Sølv til Lakrids Porter
Resultatet fra publikumsafstemningen i Frederikssund blev at vi fik både guld og sølv.
1) Columbus Ale 2) Lakrids Porter 3) Black Magic Women (Hornbeer)
Vi er glade for at vores øl faldt i så god smag blandt de 400 ølglade mennesker
Vi er kede af at vi løb tør for begge øl før ølsmagningen lukket.
 
     
 
     
 
31/12/2009   2010 Ã¥ret der kommer
Vi håber, at vores succes med Det lille bryggeri vil foresætte, der er mange spændende øl på tegnebrættet. Nogle er allerede brygget og står på flasker og lagre, vi kan løfte sløret for nogle af de kommende bryg her Lakridsporter, imperial Stout med lidt røg i, Nelson Sauvin Pale Ale.

Vi vil selvfølgelig prøve at have et nogenlunde stabilt sortiment af vores faste øl Dark Ale, Enebær Ale, Columbus Ale. Vi må dog erkende, at det er svært, at tilgodese alle, og efterspørgelsen er stor. Og med vores begrænset bryggekapacitet er det ikke muligt at have alle øl på hylderne samtidigt.

Vi vil til sommer holde endnu et åbent hus i bryggeriet, hvor det vil blive muligt at smage noget af vores gode øl, vi vil hurtigst mulig finde en dato for denne dag.
 
     
 
     
 
25/12/2009   Tak for 2009
Vi vil gerne takke for 2009, som på mange måder har været et godt og spændende år for os.

Først og fremmest er vi kommet på plads med bryggeriet, og vi har konstant haft fyldt vores gærtanke, men desværre har vi ikke kunne brygge nok til efterspørgslen, men i al beskedenhed synes vi også selv, at vi formår at hold en høj standard for vores øl.